logo

GDPR

Privatlivspolitik

Fotograf Jan Lennart Pedersen målsætning med privatlivspolitikken er at du har tillid til at vi behandler personoplysninger, vi modtager om dig, på en sikker måde.
Vi modtager personoplysninger om ”Elev nummer” ”Elev Navn” ”Adresse” ”Fødselsdato” ”Forældre navn” i form af en fil som bliver tilsendt fra den aktuelle institution (Skole).
Nedenstående privatlivspolitik vedrører Elever i vores finanssystem.

1. Dataansvarlig

Den dataansvarlige for behandling af personoplysninger, er:

Jan Lennart Petersen
Bytorvet 31
2620Albertslund

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefonnummer:
CVR-nummer:

2. Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende almindelige personoplysninger om Elever og forældre i finans system:Navn, adresse, postnr. og by, mail, telefonnummer, fødselsdagsdato, Klasse nummer.

Derudover behandler vi følgende personoplysninger om vores kunder:
Virksomhedsnavn, navne på kontaktpersoner, virksomhedsadresse, postnr. og by, mail, og virksomhedstelefonnrummer, bankoplysninger, købshistorik, og CVR nr.

Vi behandler ikke følsomme og semifølsomme personoplysninger om dig

3. Personoplysninger, som vi modtager fra andre kilder

Vi kan indsamle information fra andre kilder end dig, det kan være:

  • Institution (Skole, Børnehave).
  • Tabulex
  • KMD

4. Vi bruger personoplysninger til følgende formål

Personoplysninger om Eleven til Fotografering og fakturering.
Personoplysninger om kunder bruger vi kun i forretnings- og markedsføringsøjemed.

5. Videregivelse af personoplysninger

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til nogen.

6. Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i punkt 4 ovenfor og/eller som påkrævet i henhold til gældende ret. Herefter vil vi slette eller anonymisere dine personoplysninger på sikker vis. Som hovedregel opbevarer vi dine personoplysninger i 5år som er kravet ved regnskab.
Oplysninger i vores finanssystem gemmes normalt i 5 år hvorefter det kan slettes

7. Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder

  • du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Dette skal gøres på Institutionen (Skole eller Børnehave)
  • du kan indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed for eksempel Datatilsynet.

8. Ændring af vores privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik, og vi vil gøre den tilgængelig på www.fotojan.dk
Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018.

Ofte stillede spørgsmål

Er en vennebog det samme som en årsbog?

Nej, en vennebog er til at indsætte de små byttebilleder, hvor en årsbog er med klassebilleder fra hele skolen.

Kan jeg bestille en ekstra årsbog?

Årsbogen bliver udleveret fra skolen og der er kun et eksemplar pr. elev.

Hvad er et gruppefoto?

Et gruppefoto er et fælles foto af alle børnene på stuen / i klassen.

Kan jeg bestille et gruppefoto i sort/hvid?

Nej, et gruppefoto leveres altid i farve.

Hvordan kan I se at indbetalingen kommer fra mig, når jeg ikke kan skrive afsender på min indbetaling via +71-giroindbetalings-oplysningerne?

Dit fakturanr. står efter alle nullerne i giroindbetalingsoplysningerne. Når vi indlæser din indbetaling fra banken, bliver den automatisk registreret på din faktura.

Kan jeg betale flere fakturaer på et +71-giroindbetalingskort?

Nej, hver faktura har sin egen indbetalingskode, så for at indbetalingen kommer ind på den rigtig faktura, skal hver faktura betales for sig.

Hvordan kan jeg bestille ekstra billeder?

Du kan bestille ekstra billeder ved at udfylde efterbestillingssedlen og sende den til os vedlagt et miniportræt. Når vi har modtaget din indbetaling, fremsender vi billederne.

Hvad gør jeg hvis jeg ønsker portrætter men ikke hele serien?

Du kan enten modtage serien og aflevere de portrætter retur som du ikke ønsker. Så betaler man stk. pris for det du beholder. Styk prislisten er vedlagt billedeserien.

Hvis du kun skal have et portrætbillede kan du skrive på bestillingsedlen hvad du ønsker, så leverer vi kun det du har skrevet.

F.eks. 1 stk 18x27 i farve á 95,- + gruppefoto á 75,- = 170,-

eller 1 stk 13x18 i sort/hvid á 65,- + klassefoto á 75,- = 140,-

Hvor finder jeg en efterbestillingsseddel?

Efterbestillingssedlen er vedlagt dine billeder ellers finder du under Download

Hvad skal efterbestillingssedlen bruges til?

Efterbestillingssedlen skal du bruge, hvis du ønsker flere eksemplarer af de billeder, du har modtaget.

Kan jeg returnerer nogle af billederne fra den serie, jeg har modtaget?

Ja, de billeder du ikke ønsker at købe, returnerer du til os og betaler derefter kun for de billeder, du ønsker at beholde. 

Hvor kan jeg se priser på de billeder, jeg vælger at beholde?

Der er vedlagt en prisliste sammen med billederne. Du skal bruge +71-giroindbetalingsoplysningerne fra den oprindelige faktura til at betale de beholde billeder.   

Hvad er jeres åbningstider?

Telefontid: kl.13-16
Foto i atelier er efter aftale.

Hvordan kan jeg betale for billeder, når jeg ikke har Netbank?

I vores atelier kan du betale med kontanter, kort eller MobilePay.

Hvis jeg har en reklamation?

Hvis du har en reklamation er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.43644020 eller mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Download

Efterbestilling

Her kan du hente en efterbestillingsseddel

Efterbestilling (Denne har du modtaget sammen med billederne så du har mulighed for at efterbestille flere billeder)

Bestilling af børnehavefoto

Her kan du hente en bestillingssedler til bestilling af børnehavefoto:

Bestillingsseddel til børnehaver (Denne har dit barn modtaget i børnehaven. Den skal udfyldes og afleveres til pædagogerne inden fotografering)

Bestilling af skolefoto

Her kan du hente en sedler til bestilling af skolefoto (Denne har dit barn modtaget i skolen. Den skal udfyldes og afleveres til klasselæreren inden fotografering):

Bestillingsseddel til skoler uden årsbog

Bestillingsseddel til skoler med årsbog

Pasfoto

Vi fotograferer godkendte pasfoto i vores atelier.

Vi printer det med det samme, så du kan tage pasfotoene med hjem 5 minutter efter fotografering. Vi fotografer også børn ned til 0 år.

Man behøves ikke at reservere tid, men være OBS på at vi kan være ude på opgaver og derfor er atelier ikke altid åben. Når vores skiltet er ude på gaden er vi her.

Vi har ikke åben i weekenden.

Pris 125,-

pas

CV Foto og Firmaportrætter

Står du og mangler et opdateret portræt til dit cv eller hjemmeside.

Book en tid i vores atelier eller hvis det passer jer bedre så lad os komme til jer.

Kontakt os og få et godt tilbud

Priser fra 300,-

pcv2

Adresse

Bytorvet 31, 1. sal
2620 Albertslund

CVR: 27117767

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: kl.13-16

Foto i atelier efter aftale.

telephone5

+45 43 64 40 20